VCAtoets.

Cursus en examentraining: BHV, B-VCA, VOL-VCA.

B-VCA (Basis VCA) is bedoeld voor iedereen die risicovol werk doet of in een risicovolle omgeving werkt en is verplicht voor iedereen die bij een VCA-gecertificeerd bedrijf aan de slag gaat. Het gaat om vaste én tijdelijke medewerkers, inclusief zzp’ers en stagiairs.  

VOL-VCA is bedoeld voor operationeel leidinggevenden en zzp'ers die als onderaannemer bij een VCA-gecertificeerd bedrijf werken. Het gaat het om vaste én tijdelijke medewerkers.

Bedrijfshulpverlening. BHV basis is bedoeld voor de personen die als BHV'er aan de slag willen in een bedrijf of de kennis op peil willen houden. De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

 

Examen.

De B-VCA - VOL-VCA examens worden wekelijks afgenomen in meer dan 20 locaties.

Examen-garantie. De VCAtoets wordt geleverd met examengarantie, dat wil zeggen dat mocht u niet slagen voor uw VCA-examen u binnen 2 weken na afloop van uw examen het aankoopbedrag van VCAtoets retour ontvangt.

   

Op aanvraag: 

VIL-VCU is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden van VCU-gecertificeerde uitzendorganisaties en uitzendorganisaties die personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Het gaat het om vaste én tijdelijke medewerkers. Voor meer informatie, stuur een email. 

 

Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt Elearn-Academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. Aangezien u in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont, kunt u zich in uw eigen tempo voorbereiden en studeren op die momenten die u het best passen. U maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde opdrachten in de online leeromgeving met actuele vraagstellingen. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om zich de stof geheel zelfstandig eigen te maken. U maakt opdrachten en oefent in uw eigen werkomgeving. Na het doorlopen van de verschillende toetsen en proefexamens heeft u voldoende kennis en kunt u met een gerust gevoel op examen.

Bij Elearn-Academy kunt u vrijwel direct na inschrijving beginnen met de online cursus. U ontvangt de inloggegevens via een email zodat u direct kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules. Daarnaast kunt u onbeperkt de VCA lessen en oefenexamens maken.

 

Scholen, importeurs.

Diverse mogelijkheden b.v. aangepaste lesstof, eigen elearn-website, leerling volgsysteem, in-huis training enz.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, stuur een email of bericht ons via het contactformulier.