Een betaalbaar online leersysteem en examentraining voor de APK-keurmeester.

De APKtoets is al vele jaren een begrip onder de APK-keurmeesters in Nederland. Met behulp van de APKtoets kunt u zich overal en wanneer het u uitkomt voorbereiden op het bevoegdheidsverlenging- of APK-keurmeester-examen. Anders dan bij veel opleidingsinstituten werk Elearn-Academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. U maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde oefeningen en toetsen met actuele vraagstellingen. De APKtoets is een optimale voorbereiding op uw APK-keurmeester- of bevoegdheidsverlenging-examen. Door te bestellen kunt u met een gerust hart op examen en dit voor een eerlijke prijs. Klik hier om naar de APKtoets website te gaan.

  

De online "APKtoets bevoegdheidsverlenging" bestaat uit de volgende 3 modules.

1. Module APK-Regelgeving: Hier vindt u een antwoord, waar u de betreffende artikelen kunt vinden en nuttige informatie over het examen-bevoegdheidsverlenging.

2. Module oefeningen: Deze bestaat uit de volgende 5 oefeningen: banden, remmen, roest, verlichting, milieu en een serie testvragen.

3. Module examentraining: Diverse toetsen met informatieschermen en een proefexamen.

 

APK-keurmeester worden.

De online training "APK-keurmeester Worden" bestaat uit de volgende 6 modules.

1. APK-Regelgeving en diversen. 2. Diverse oefeningen. 3. Examenoefeningen. 4. Praktijkervaringsvragen, examentrainingsvragen. 5. Examen informatie en diversen, 6. Voertuigtechniek.

 

APK-Regelgeving.

Werkmap met de APK-Regelgeving 2024 en de diverse stroomschema's.

  

Avondtraining.

De APK trainingen worden klassikaal gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 10 deelnemers.

Locatie: Nieuwegein, Heerenveen, 's-Gravenzande.

Voor meer informatie, bericht ons via het bestelformulier of contactformulier.

  

Scholen, bedrijven.

Diverse mogelijkheden b.v. aangepaste lesstof, eigen elearn-website, leerling volgsysteem, enz.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een proefaccount, stuur een email of bericht ons via het contactformulier.