Met behulp van de Vaartoets kunt u zich overal en wanneer het u uitkomt voorbereiden op het klein vaarbewijsexamen. Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt Elearn-academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om zich de stof geheel zelfstandig eigen te maken. De Vaartoets helpt u het klein vaarbewijsexamen met goed gevolg af te ronden. De Vaartoets bestaat uit lessen en oefenexamens, na afloop kunt u met een gerust gevoel op examen.

 

De voordelen van het online leren en studeren bij Elearn-academy zijn o.a.: u leert in uw eigen tempo, op uw eigen plek en wanneer het u uitkomt. U kunt op elk gewenst moment uw vorderingen bekijken. U bepaald zelf wanneer u zich aanmeldt voor het examen.

 

Klein Vaarbewijs.

Het Klein Vaarbewijs kent twee gradaties die elk betrekking hebben op het vaargebied waarop met dit vaarbewijs op de binnenwateren gevaren mag worden. Klein Vaarbewijs I geldt voor de vaart op rivieren, kanalen en meren.
Met Klein Vaarbewijs I mag ook gevaren worden op de Gouwzee. Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs I dient u te het KVB1 examen te behalen. Klein Vaarbewijs II geldt behalve op ‘rivieren-kanalen-meren’ ook op de Eems/Dollard, de Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer en IJmeer en op de Oosterschelde en Westerschelde. Om in het bezit te komen van het Klein Vaarbewijs II dient u het KVB1 en het KVB2 examen te behalen.  

 

Prijs - examengarantie.

Vaartoets € 25,00.

Met examengarantie.

 

Praktijkvaren.

Ook voor praktijkvaren of dagtochten.

 

Halen en wegbrengen van schepen. (groot of klein)

Vaartoets biedt u de mogelijkheid aan om uw schip weg te brengen of op te halen via het water. Ook het transport via de weg kunnen wij voor u regelen.