Aircotoets voor examen-training "Terugwinnen Mobiele Airco's".

Voor wie?

Voor de automonteur die werkt aan Mobiele Airco's.(< 3 kg). Om aan de wettelijke eisen te voldoen moet de automonteur die werkt aan airco-systemen in het bezit zijn van het certificaat "Terugwinnen Mobiele Airco's". (F -gassen)

 

Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt Elearn-Academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. Aangezien u in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont, kunt u zich in uw eigen tempo voorbereiden en studeren op die momenten die u het best passen. U maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde opdrachten in de online leeromgeving met actuele vraagstellingen. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om zich de stof geheel zelfstandig eigen te maken. U maakt opdrachten en oefent in uw eigen werkomgeving. Na het doorlopen van de verschillende toetsen en proefexamens heeft u voldoende kennis en kunt u met een gerust gevoel op examen.

  

Snel starten met de examentraining.

Bij Elearn-Academy kunt u vrijwel direct na inschrijving beginnen met de online cursus. U ontvangt de inloggegevens via een email zodat u direct kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules. Daarnaast kunt u onbeperkt de Airco lessen en oefenexamens maken.

  

Examen-garantie.

Aircotoets wordt geleverd met examengarantie, dat wil zeggen dat mocht u niet slagen voor uw Airco-examen u binnen 2 weken na afloop van uw examen het aankoopbedrag retour ontvangt.

 

Scholen of bedrijven.

Voor scholen of bedrijven hebben wij een cursist follow-up systeem met evaluatierapport. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, stuur een bericht via ons contactformulier.